Aga-brasse i storseier over Orkla

Oscar Aga og Agon Sadiku kom begge på scoringslisten da Rosenborg 2 vant 5-0 over Orkla.

Unggutta gikk ut og tok tak i kampen fra start mot Orkla. Allerede i det fjerde minutt kom kveldens første mål.

Et hjørnespark ble slått inn på første stolpe hvor Adrian Henrik Kojen sto og kunne stange inn 1-0.

Orkla hadde etter dette tilløp til noen situasjoner som kunne endt i utligning, men det ville seg ikke.

I stedet doblet RBK 2 ledelsen etter 29 minutter. Orkla ble satt under press da de prøvde å spille seg ut av forsvar, Oskar Aga lobbet gjennom til Oliver Holden som fant Agon Sadiku foran mål.

Ti minutter etter ble et langt oppspill fra Håkon Singsdal Volden plukket opp av Morgan Arnstad som slo inn til Agon Sadiku. Oscar Aga. Dermed sto det 3-0.

I pausen gikk Agon Sadiku og Olaus Jair Skarsem, som også spilte fra start ut. Inn kom Magnus Hammerås og Magnus Moen.

Etter 53 minutter økte RBK 2 nok en gang. Magnus Hammerås fanget opp et oppspill, lurte av motspiller og alene med keeper trillet han inn 4-0.

Da klokka nærmet seg en times spill kom kampens siste og kanskje vakreste scoring. Ballen havnet hos Oscar Aga som kastet seg rundt og brassesparket ballen i åpent mål.

Etter dette ble det flere bytter fra begge lag og roligere tempo i kampen. Dermed endte det 5-0 til Rosenborg i solskinnet på SalMar-banen.