Alle spillerne får nye draktnummer

Rosenborg har skrevet en ny og forbedret samarbeidsavtale med COOP. Noe som betyr at alle spillerne får nye draktnummer - eller priser - bakpå drakta.

Annonse:

Rosenborg og COOP Midt-Norge har inngått en ny og forbedret samarbeidsavtale. Avtalen innebærer at spillerne vil få nye draktnummer - eller priser - fra og med Molde-kampen 8. april.

Spillerne må i løpet av påsken bestemme seg for hvilket produkt de ønsker å promotere på baksiden av drakten. Produktet spillerne velger vil få fast lavpris i alle COOP-butikker - og det vil bli deres faste draktnummer ut denne sesongen.

- Vi vet at drakten er "hellig" og at koblingen mellom draktnummer og et kommersielt produkt vil være kontroversielt, men dette gir mer penger i kassa, sier salgssjef i Rosenborg Harald Lundemo.   

Har fått dispensasjon

Reglene for hva Eliteserielagene kan ha bakpå kampdrakten er strenge, men Rosenborg søkte konkurranseavdelingen i Norges Fotballforbund om dispensasjon. Og har nå fått lov til å ha prisene bakpå drakten ut 2018-sesongen. 

I tillegg til at COOP gjennom dette samarbeidet tilfører Rosenborg mer penger, kommer også spillerne personlig godt ut av den nye avtalen. Alle spillerne får ett års gratis forbruk av "sitt" produkt.

- Vi er veldig fornøyde med hvordan baksiden på drakten ble seende ut. Dette vil uten tvil styrke samarbeidet mellom COOP og Rosenborg, og i tillegg får spillerne selv noe ut av dette, sier administrerende direktør i COOP Midt-Norge, Torbjørn Skei. 

Enkelt valg

Pål André Helland var tidlig ute med å ønske RBK-brødet på sin drakt. 

- Det valget var enkelt. Det er et veldig godt brød og spiser mye av det hjemme. Det blir litt rart å spille med noe annet enn 23 på drakta, men dette er en god deal for både klubben og spillerne, sier Helland.

PS! RBK Shop vil ha de nye draktene klare til kampen mot Molde. Da vil det også bli kjent hvilke produkter resten av gutta på laget har valgt å ha bakpå drakten.

Annonse fra Eliteserien: