Årets første trepoenger

Rosenborg 2 tok sin første seier i Norsk Tipping-ligaen med seier over Lillestrøm 2

Målbonanza i begge omganger ga en underholdende klassiker mellom Rosenborg 2 og Lillestrøm 2 i Norsk Tipping-ligaen. Begge lag ventet på sin første seier for sesongen.

Gjestene tok tak de første minuttene av kampen. De fikk flere hjørnespark, men ingen av de endte i noen trussel for Rosenborg 2.

En trussel ble det etter 19 minutter da LSK 2 fikk kjørt en kontring, men keeper Henrik Lidal Jamne var våken og fikk avverget forsøket en mot en med spissen deres.

Det skulle bli et forvarsel, for etter 26 minutter fikk LSK 2 tildelt straffespark etter at Lidal Jamne felte motspiller i et forsøk på å hindre scoring. Straffesparket ble enkelt omsatt i scoring til 0-1.

Lidal Jamne ble skadet i situasjonen og ble erstattet av Blessings Mkyombwe. Fra dette punktet ble det et hektisk kampbilde.

RBK 2 utliknet i det 36. minutt da Adam Andersson fikk kjempetreff på en corner og ballen gikk direkte i mål. Sammen mann skulle også sørge for ledelse da han fikk tråklet seg gjennom og satt ballen ned i hjørnet til ledelse tre minutter senere.

Daniel Skaarud ville ikke ha noe av å ligge under til pause. 41 minutter var spilt da frampå for gjestene og fikk tuppet inn utlikningen til 2-2.

RBK 2 ga seg ikke med det. To minutter var igjen av førsteomgang da Morgan Arnstad tok ansvar. Utenfor 16-meteren ladet han for skudd og bøyde ballen ned i hjørnet bak keeper Lazar Babic hos LSK 2. Dermed sto det 3-2. Noe som ble resultatet til pause.

RBK 2 ville ha mer. Magnus Holte fikk muligheten umiddelbart etter avspark, men avslutninga fra fem meter gikk over mål. 60 minutter ble passert da RBK 2 kom i overtall, Pawel Chrupalla gikk i banen og sendte ballen bort i lengste hjørne til 4-2.

Fire minutter senere ble det igjen spenning. Tobias Solheim Dahl var uheldig da han spilte en pasning tilbake til keeper som havnet utenfor hans rekkevidde og i eget mål, til 4-3.

Avgjørelsen på kampen kom med tjue minutter igjen av ordinær tid. 69 minutter sto det på klokka, da RBK 2 spilte seg fint ned langs venstre side. Inne i 16-meteren ventet Magnus Holte som enkelt satte inn 5-3. Det ble også sluttresultatet.