- Årets høydepunkt

De har allerede blitt seriemester, men på lørdag venter det gutta har lengtet etter hele sesongen: cupfinale i Oslo.

Annonse:

På lørdag spiller G19-laget NM-finale mot Odd i Telenor Arena. Og det er uten tvil en revansjelysten gjeng som møter til kamp. De to siste årene har juniorene måtte reise slukøret fra Oslo med finaletap i sekken. 

- Mange av oss var med i fjorårets finale mot Sogndal (1-3-tap), så det er klart vi ønsker å revansjere oss selv om det er en annen motstander i år, sier Filip Brattbakk til RBK.no.

- Dette er siste mulighet for flere av oss å ta NM-gull som junior i Rosenborg, og den ønsker vi å ta vare på, fortsetter han. 


Det er samspilt gjeng som møter til kamp mot Odd på lørdag. Det ble til slutt et overlegent seriemesterskap - nå skal sesongen krones med en Kongepokal.

- Det at vi har spilt sammen så lenge, kan være det som tipper det i vår favør på lørdag. Vi kjenner hverandre ut og inn. Det kan bli avgjørende på lørdag, sier han. 

I fjor møtte Rosenborg et Sogndal-lag som la seg lavt i banen for å kontre. Det lykkes de med til det full og vant til slutt 3-1 til tross for at RBK-juniorene hadde ballen stort sett hele kampen. 

- Det kan være Odd kommer på samme måte, så vi har forberedt oss godt på det. Forhåpentligvis tar vi seieren.

Rosenborg G19 - Odd G19
lørdag klokka 11.00 
direkte på NRK 2

Annonse fra Eliteserien: