Avgjorde med suser i siste sekund

Marius Lundemo avgjorde den viktige kampen mot Bodø/Glimt med en markkryper via stanga og i mål fem minutter på overtid.

Kun tre minutter var spilt da gjestene fra Bodø skapte kampen første store sjanse på Lerkendal. Viktor Boniface fintet bort en spiller og banket til, men André Hansen var våken, ruset ut og kastet seg foran ballen.

Rosenborg tok mer over midt i omgangen, og gikk inn i en god periode. 17 minutter var spilt da Tore Reginiussen brukte musklene på et hjørnespark og stanget RBK i føringen!

Tore Reginiussen ga alt foran mål og stanget inn 1-0!

Like etter var Reginiussen igjen farlig på et hjørnespark, men denne gang gikk headingen like over. Rosenborg kjørte kampen nå, og Vegar Eggen Hedenstad kom til en stor sjanse. Han dro seg inn fra høyre og hadde skuddlege fra 15 meter. Men han fikk ikke et godt treff med venstrefoten og keeper hadde kontroll.

Da gikk Bodø/Glimt rett i angrep og Jens Petter Hauge ble felt i 16-meteren. Samme spiller var sikker fra krittmerket og utlignet til 1-1. Og gjenstene skulle snu det før pause. Kampen hadde bikket halvtimen da Philip Zinckernagel la inn fra høyre og Jens Petter Hauge fikk headet ballen i mål fra kloss hold.

Kampen åpnet seg i snøføyka

Rosenborg løftet seg i andre omgang og var gode på å utnytte rom, spesielt på venstresiden. Anders Trondsen gikk foran med flere boksåpner-pasninger som endte med frispilte spillere som kunne legge inn i boksen. Etter åtte minutter presset RBK gjestene fra Bodø godt inn i egen boks og kom til 3-4 avslutninger fra kloss hold, men alle ble blokkert!

Pål-André Helland kom inn og skapte umiddelbart problemer for Bodø/Glimt. Han ble dratt ned i 16-meteren og skaffet Rosenborg straffespark. Det satte han selv trygt i mål og det sto 2-2!

Avslutningen på kamepn ble åpen og med store avstander i begge lag. Men med et lite lag snø på banen var det store krav til presisjon i lagenes pasninger. Bodø/Glimt fikk en stor sjanse på overtid, men så tok Rosenborg over ballen og Helland fant Marius Lundemo på drøyt 20 meter. Midtbanespilleren klinket til og sendte en markkryper via stanga og i mål! En deilig avgjørelse med Rosenborgs siste spark på ballen! Rosenborg vant 3-2.

DELIG JUBEL: Få ting slår å vinne på overtid

Rosenborg - Bodø/Glimt (1-2) 3-2