Bare nesten mot Rana

Rosenborg 2 fikk en kalddusj på overtid mot Rana og tapte 0-1 på eget kunstgress.

Annonse:

Rosenborg 2 stilte som de i flere kamper har gjort denne sesongen, med noen innslag fra de faste a-lagsspillerne, i tillegg til de litt yngre som etter hvert har fått spilletid for a-laget.

Tamt før pause

RBK 2 hadde føringen i første omgang, men selv om det ble mye balltrilling på Ranas halvdel, fant de ikke nøkkelen til scoring. Heller ikke gjestene kunne notere nevneverdige målsjanser.

I andre omgang fikk RBK 2 hevet seg noen hakk. Like etter pause fikk Rasmus Wiedesheim-Paul spilt Magnus Holte med et fremspill, men skuddet ble blokkert av en forsvarer.

Drøyt en time spilt da Leo Cornic slo inn til Magnus Holte, han fikk headet ned til Rasmus Wiedesheim-Paul, men skuddet ble fanget av gjestenes keeper Adam Andrè Håkonsen.

Avgjorde rett før slutt

Dagens største mulighet for RBK 2 kom da Magnus Moen med sitt innlegg fra høyre kant traff Cornic i 16-meteren, men skuddet ble avverget med en feberredning av keeper.

Kampen ble avgjort på overtid, da bortelagets Mads Fagerli Halsøy skjøt ballen i hjørnet med et kontant skudd. Dermed endte det med 0-1 til Rana.

Skrevet av:

Edvard Holmquist Fredriksen

Annonse fra Eliteserien: