Bjerkeset ny RBK 2-trener

Tormod Bjerkeset er ansatt som ny hovedtrener for Rosenborg 2.

Annonse:

Tormod Bjerkeset er ansatt som ny hovedtrener for Rosenborg 2. Bjerkeset kommer fra Nardo hvor han har vært trener i 2. divisjon de siste 10 årene. 

- Tormod er en kjent fotballmann i Trøndelag og har de kvalitetene vi var på jakt etter. Han har mye erfaring fra 2. divisjon og kan 4-3-3, sier leder for SalMar Akademiet, Rini Coolen.

- Han har jobbet mye med talentfulle spillere, og hans visjon om hvorda man skal spille fotball passer oss veldig godt, fortsetter Coolen.

Bjerkeset gleder seg til å bli fotballtrener på heltid. De siste 10 årene har han kombinert trenerjobben i Nardo med fullstilling som lærer på Markaplassen ungdomskole.

- Da jeg så stillingsbeskrivelsen til denne jobben, så jeg at dette kunne passe meg bra. Nå får jeg muligheten til å jobbe heltid i en spennende og ansvarsfull jobb. Jeg ser frem til å være med å utvikle de beste trønderske talentene til å bli fremtidige a-lagsspillere for Rosenborg, sier Bjerkeset til RBK.no. 

Med sin bakgrunn som Nardo-trener vet han godt hva som venter RBK 2-gutta i PostNord-ligaen denne sesongen.

- Laget skal konkurrere på en arena jeg kjenner godt, og er blitt en arena som stadig har blitt tøffere. Det er i hvert fall en veldig god utviklingsarena for spillerne. 

Bjerkeset har skrevet under en kontrakt ut 2020. 

- Alle på SalMar Akademiet har utgående kontrakter, og derfor ønsket vi å ha samme lengde på kontrakten som resten. Men dette samarbeidet kan selvfølgelig bli lengre, sier sportslig leder Micke Dorsin. 

Annonse fra Eliteserien: