Lædre Bjørdal debut mot Sandefjord 26.07.2015

Bjørdal ferdig i Rosenborg

Johan Lædre Bjørdal spiller ikke for Rosenborg i 2018.

Johan Lædre Bjørdal spiller ikke for Rosenborg i 2018. 

- Johan har vært en veldig viktig spiller for oss i tiden han har vært her. En spiller som alltid har gitt 100 prosent i trening og i kamp. Og til tross for perioder med lite spilletid har han aldri klaget, men vært utrolig lojal til Rosenborg. Johan har vært en fantastisk klubbspiller. Jeg vil ønske lykke til videre i neste utfordring, sier Kåre Ingebrigtsen. 

Annonse:

Sportslig leder Stig Inge Bjørnebye har vært imponert over Johan tiden han har vært i Rosenborg.

- Johan har vært ekstremt profesjonell, og bidratt på en strålende måte både på- og utenfor banen. Han er en spiller som krever mye av seg selv og omgivelsen, og det er slik vi ønsker det i Rosenborg. Han har mange år igjen av karrieren og vi ønsker han lykke til videre, sier Bjørnebye. 

- Fantastisk tid i Rosenborg

Lædre Bjørdal takker for tiden i klubben hvor han tok tre seriegull og to cupgull. 

- Jeg har hatt en fantastisk tid i Rosenborg, og jeg ønsker å takke lagkamerater, trenere, Kjernen og alle i og rundt klubben for tre fine år. Det har vært en dialog mellom klubben og meg gjennom året, og nå er det godt å få en avklaring om fremtiden. Jeg kommer uansett til å følge med Rosenborg fremover og ønsker all sammen lykke til videre, sier Lædre Bjørdal til RBK.no. 

Lædre Bjørdal har spilt 72 kamper for Rosenborg, inkludert 10 kvalik-kamper til europacup og 7 kamper i Europa League. Midtstopperen har scoret 3 mål for Rosenborg.

Se Johans statistikk her 

Annonse fra Eliteserien: