Bjørseth Berdal ny daglig leder i Rosenborg

Tore Bjørseth Berdal er ansatt som klubbens daglige leder.

Annonse:

Tore Bjørseth Berdal har vært konstituert daglig leder i Rosenborg siden juni. Nå er det klart at 34-åringen har fått jobben permanent.

– Gjennom prosessen har vi hatt dialog med mange gode søkere, og i finaleheatet satt vi med en håndfull sterke kandidater. I RBK trenger vi en daglig leder som går foran og setter standarden, er god i forsvar, jobber hardt, er kreativ og spiller andre gode og er med på å sørge for at vi vinner kamper på og utenfor banen. Vår samlede vurdering er at Tore Bjørseth Berdal er riktig daglig leder for RBK, sier styreleder Cecilie Gotaas Johnsen.

Styret foretok den første utvelgelsen blant søkerne og gjennomførte første runde med intervjuer. Et utvalg av disse søkerne ble invitert til et dybdeintervju med personanalyse, evnetest og en caseoppgave. Dybdeintervjuet og gjennomgang av personanalyse og test ble foretatt av Haavard Klemetsen fra Badenoch+Clark, som også gjennomførte referanseintervjuer.

– Tore er strategisk og nyskapende med en analytisk tilnærming, samtidig som han evner å se verdien av og respektere den stolte historien til kvinne- og herrelaget. Dette kombinerer han med lederegenskaper som skaper tillit og bygger lag. I sum mener vi Tore har det klubben trenger for å tydeliggjøre retning, skape endring og engasjement for å gjennomføre og løfte framtidas Rosenborg sammen med de øvrige på Brakka og Koteng Arena, sier Gotaas Johnsen.

Bjørseth Berdal ser frem til å fortsette i jobben han har hatt siden tidlig i sommer. 

– Jeg er utrolig glad for å få jobben. Det er et stort ansvar og jeg har stor respekt ovenfor rollen jeg har takket ja til. Samtidig gleder jeg meg til å være med på å utvikle Rosenborg videre sammen alle mine dyktige kolleger på Brakka og Koteng Arena, sier Bjørseth Berdal.

– Støtten jeg har fått fra kolleger og andre i og rundt klubben har vært avgjørende for at jeg har takket ja, fortsetter han.

Annonse fra Eliteserien: