Ble tildelt Ivers Talentpris

Rosenborgs Audun Engen Vik og Byåsen KF-spiller Karoline Nagelhus Hernes vant Ivers Talentpris for 2019.

Annonse:

Prisvinnerne mottok det synlige beviset i pausen mellom Rosenborg og Bodø/Glimt søndag kveld. Premien er hver sin diplom og 10 000 kroner øremerket den klubben (eller klubbene) som har betydd mest for sin utvikling i barne og ungdomsårene.

Audun Engen Vik ga penger til moderklubben Othilienborg IL, representert av Kai Åge Årseth. Karoline Nagelhus Hernes ga sine prispenger til Byåsen Kvinnefotball, representert av Ole Jørgen Skjervø. 

Dette er Ivers Talentpris

Ivers Fotballfond ble opprettet i 1996 og bærer navnet til en av norsk fotballs største og mest markante profiler gjennom mange år – Odd Iversen. Ivers Fotballfond administreres av NFF Trøndelag og ble delt ut av Odds familie representert ved Tor Odd Iversen med sønnen Theodor, samt Trond Nordsteien fra NFF Trøndelag.

Ivers Talentpris skal inspirere og motivere unge trønderske spillere til ytterligere satsing på både fotball og skole. Stipendtildelingen skjer årlig til en gutt og ei jente i alderstrinnene 15-16 år. Prisen deles ut til spillere som er spesielt talentfulle  Spillerne skal ha fremvist gode verdier og holdninger og der Fair Play vektlegges spesielt høyt

Prisen er på kr. 10.000.- og i tillegg utdeles et diplom. Prispengene skal talentet gi videre til den klubben (de klubbene) som har betydd mest for sin utvikling som spiller i barne- og ungdomsårene.

Dominerer i sin årsklasser

Dette skriver NFF Trøndelag i sin begrunnelse for prisene:

"Den første prisvinneren spiller i dag for Byåsen Kvinnefotball i 1.divisjon. Hun er 16 år, midtbanespiller og er kaptein på J16 landslaget. Hun har til nå scoret hele 13 mål på 19 landskamper.  

Vinner av IVERS Talentpris er Karoline Nagelhus Hernes"

"Vår andre prisvinner spiller i dag både på G16- og G18-laget til Rosenborg. Han er 16 år, kantspiller og spiller på G16 landslaget. Han har til nå scoret 2 mål på 15 landskamper.

Vinner av IVERS talentpris er: Audun Engen Vik."

Annonse fra Eliteserien: