Blytung kveld i Molde

Det ble en ny dårlig opplevelse på bortebane da RBK tapte 3-0 på Aker Stadion.

Rosenborg fikk en fryktelig start på kampen da de to øveste lagene i 2018 møttes til dyst. Ett minutt og 28 sekunder var spilt da Molde hadde best trykk etter en dødball og Ruben Gabrielsen sendte hjemmelaget i føringen.

Og det skulle bare bli verre. Magnus Wolff Eikrem fikk gode arbeidsforhold og Rosenborg ble veldig hardt straffet. 13 minutter var spilt da Molde kontret og da ballen endte opp til Moldes midtbanesjef, umarkert på 15 meter doblet Eikrem ledelsen kontrollert.

Allerede før halvtimen var spilt skulle det stå 3-0, og igjen var det Magnus Wolff Eikrem som scoret målet, denne gang etter at Rosenborg mistet ballen på egen halvdel.

Rosenborg tok over banespillet i starten av andre omgang og var nær redusering da Mike Jensen ble spilt gjennom i feltet etter 53 minutter. Kapteinen banket til, Linde fikk slått ballen over tverrliggeren.

Utover i omgangen forsvant mye av energien ut av kampen og det hele ebbet ut med 3-0-seier til Molde.

Molde - Rosenborg (3-0) 3-0