Bortepoeng i Haugesund

Rosenborg dominerte mellom 16-metrene i Haugesund, men fikk ikke flyt i angrepsspillet da det endte målløst mot FKH.

Haugesund startet svært direkte og forsøkte å finne Badou i bakrom flere ganger, men Adam Andersson hadde kontroll. Utover i omgangen tok Rosenborg mer og mer over, anført av en solid Edvard Tagseth som dominerte på midtbanen.

SOLID: Edvard Tagseth dominerte på midtbanen mot Haugesund og strødde rundt seg med gode pasninger.

Rosenborg kom på flere gode initiativ på høyresiden og var nær da Ceide gikk av to spillere og sendte ballen til Noah Holm som tuppet ballen mot mål fra kloss hold, men dessverre rett på keeper.

RBK-dominans

Fra start i andre omgang dominerte Rosenborg totalt. Haugesund ble trykket langt inn i egen 16-meter og med litt bedre presisjon på den siste pasningen ville RBK skapt de store sjansene.

Men det ble få sjanser fra begge lag. Dino Islamovic var nære etter 73 minutter da Noah Holm svingte inn en ball fra høyre, men headingen fra seks meter gikk rett på keeper.

Haugesund største målsjanse og første skudd på mål kom etter 85 minutter. Alioune "Badou" Ndour var plutselig helt alene gjennom, men Julian Faye Lund gjorde en sterk redning! Sjansen ble starten på en åpen avslutning av kampen. Begge lag gikk for seier, men klarte ikke å skape de store målsjansene. Kampen endte 0-0.

Haugesund - Rosenborg 0-0