Bortepoeng i Skien

Frisparkperle fra Pål André Helland var ikke nok til full pott mot Odd.

Det var to lag med stort ønske om poeng som møttes på Skagerak Arena. Mens Rosenborg hadde ett poeng etter de to første kampene, mens Odd hadde tilgode å ta poeng. Men det skulle bli en stillingskrig i den første omgangen, og få situasjoner som fikk publikum opp fra setene. Det burde de derimot trolig ha gjort like før pause da en Odd-spiller felte Pål André Helland i 16-meteren, men det var hjemmelagets spiller som fikk frispark.

Etter pausepraten gikk Rosenborg ut på kunstgresset med økt energi og tempo i spillet, og det tok ikke lang tid før det ga resultater. Pål André Helland fikk et frispark ute ved sidelinja og tok det selvsagt selv. Han banket ballen i motsatt hjørne og Rosenborg var i føringen!

Men det skulle bare ta et par minutter før Odd var tilbake, og det på merkelig vis. Odd gikk med seg ballen gjennom sentralt i RBKs 16-meter og Meling måtte stupe frem for å klarere på streken. Men klareringen traff Jacob Rasmussen og gikk i mål til 1-1.

Odd hadde en god periode etter utligningen, men Rosenborg tok over og fikk presset vertene tilbake mot slutten. Det kulminerte med to skudd fra god posisjon i kampens siste minutt, men Odd fikk blokkert begge. Dermed delte Rosenborg og Odd poengene.