- Bøyer meg i støvet for de som bidro

Det ble et vellykket arrangement og mye artig kaos på banen da Rosenborg, Ranheim og Trondheims-Ørn møttes - i samme kamp.

Annonse:

Rosenborg slo Trondheims-Ørn. Som igjen beseiret Ranheim. Som igjen vant over Rosenborg. Det ble mange scoringer og mye artig kaos da Trondheims tre toppklubber barket sammen på en bane der hvert lag forsvarte hvert sitt mål og hadde to motstandere å angripe.

Trelagskampen mellom Trondheims tre toppklubber er et initiativ for å øke oppmerksomhet rundt rekruttering av bøssebærere når TV-aksjonen går av stabelen søndag 20. oktober. Klubbenes samarbeidspartnere ble utfordret til å bidra med penger per scoring. Totalt ble det samlet inn i rundt 300 000 kroner, inkludert Rosenborgs årlige bidrag på 25 000 kroner til TV-aksjonen, levert i form av en sjekk av Pål-André Helland før kampstart.

- Jeg bøyer meg i støvet for alle som bidro, sier fylkesaksjonsleder Janet Rautio Øverland etter å ha overvært den underholdende og utradisjonelle fotballkampen på Koteng Arena på Lade.


 

Årets TV-aksjon går til CAREs arbeid for å skape et bedre liv for kvinner i noen av verdens mest sårbare områder. TV-aksjonen skal gi kvinner mulighet til å tjene sine egne penger, bestemme over egen kropp og få sin stemme hørt. Årets aksjon går av stabelen søndag 20. oktober.  

NB! Dersom du melder deg til å bli bøssebærer, får du med to billetter til våre to gjenværende Europa League-kamper på Lerkendal i høst. Les mer her, eller meld deg på som bøssebærer på blimed.no.

Foto: Håvard Haugseth Jensen

Annonse fra Eliteserien: