Broholm-dobbel for Rosenborg 2

Rosenborg 2 tok en sterk seier i Verdal. Godt hjulpet av en målkåt Marius Broholm.

Verdal gikk ut og styrte tempoet i kampen fra start. De fikk noen gode muligheter til å ta ledelsen, uten at det ga uttelling.

Omgangen skulle etter hvert bli fylt med hendelser.

Etter 12 minutter ble det sammenstøt mellom Jesper Reitan Sunde og Jørgen Sønstebø i et forsøk på å få tak i ballen. Begge ble liggende og måtte ha hjelp for å komme seg på beina.

Begge ble etter noen minutter byttet ut som følge av hendelsen. Steffen Vilvang Halseth erstattet Reitan Sunde på backplass og Thomas Tharalsen kom inn for Sønstebø i midtforsvaret.

Kampbildet roet seg etter hendelsen, men etter 40 minutter løsnet det for RBK 2.

Oliver Holden spilte gjennom Morgan Arnstad som hadde startet på et løp. Han fant Magnus Moen på bakre stolpe, som sendte RBK 2 i ledelsen.

Det var ikke over med det. Etter et hjørnespark fikk RBK 2 holdt trykket oppe. Det førte til at Sverre Nypan serverte et innlegg på pannen til Marius Broholm som doblet ledelsen i det 45. minutt.

På overtid skulle Verdal også få noe å juble for. Hjemmelaget gikk rett i angrep med hurtige kombinasjoner og Magnus Vollan kunne sette inn 1-2 til pause.

Andre omgang tok RBK 2 tok i kampen, men det bar utover i omgangen preg av lavere tempo og flere bytter hos begge lag.

Etter en times spill fant Morgan Arnstad Oliver Holden i 16-meteren, men skuddet ble reddet av Verdal-keeper Kristian Melting.

I det 69. minutt fikk Magnus Holte tid og rom til å spille Marius Broholm, som kom på løp, gjennom. Han var sikker alene med keeper og satte inn sitt andre for kvelden og 1-3.

Det ble rolig de siste tjue minuttene, før hjemmelaget på overtid våknet til liv.

Et hurtig angrep skapte igjen trøbbel og Simon Einarsen Hansen fikk pirket inn vertenes andre mål.

Magnus Holte kunne økt ledelsen på overtid, men kom for tett på keeper. Da også Marius Broholms skudd gikk over mål, endte det med seier 2-3.