Broholm-dobbel mot Ranheim

Marius Broholm scoret begge målene da Ranheim ble slått 2-1 på Skoglunden.

Rosenborg pusset formen mot Ranheim i en litt amputert kamp på Skoglunden. Lagene spilte omganger på 35 minutter i regnværet på Lerkendal, og det var Rosenborg som kom best i gang.

Marius Broholm utnyttet en feil i Ranheim-forsvaret etter knappe 20 minutter og banket inn kampens første mål. Deretter kom Ranheim mer med i kampen og det var ikke helt ufortjent da Eirik Tønne utlignet etter en dødball.

Rosenborg dominerte kampen på en helt annen måte i de siste 35 minuttene. Og nok en gang var Broholm frempå og satte inn 2-1 som også ble sluttresultatet.

Rosenborg startet med følgende lag:

Tangvik - Pereira, Giampaoli, Børkeeiet, Reitan, Cornic, Tagseth, Skjelbred, Skarsem, Broholm og Holte.

PS! Barnebarnet til Harald Sunde fikk sine første minutter. Jesper Sunde kom inn å gjorde en god figur mot slutten av kampen.