Carlo-dobbel mot Kristiansund

Rosenborg vant mot Kristiansund etter en sterk avslutning på kampen.

Kristiansund stilte opp til treningskamp på kort varsel på Marbella da RBK var i knipe etter at Europa FC fra Gibraltar måtte trekke seg. KBK, som også skulle spille kamp dagen etter, fikk låne Ole Sæter, Vebjørn Hoff og Mikkel Konradsen Ceide - og spesielt førstnevnte skulle gjøre mye utav seg før pause.

Straffet av egen spiller

For til tross for at RBK fikk en spillemessig god start på kampen og presset Kristiansund bakover var det KBK som skulle gå i føringen etter 13 minutter, godt hjulpet av Ole Sæter. Den "utleide" spissen kom seg fri på venstresiden og la inn til Moses Mawa som sendte Kristiansund i føringen etter 13 minutter.

Rosenborg fortsatte å trykke på i jakten etter utligning. Nitten minutter var spilt da Tagseth la inn fra venstre og Victor Jensen banket ballen via keeper og i stanga! Og minuttet senere kom utlingingen. Stefano Vecchia spilte gjennom Carlo Holse som lurte ballen forbi keeper til 1-1.

Kristiansund klarte å utgjevne RBKs overtak på 1-1, samtidig som at RBK kom ut av rytmen. Dermed holdt stillingen seg inn til pause.

Store deler av andre omgang ble jevn og relativt sjansefattig. Rosenborg hadde stort sett god kontroll bakover anført av en dominerende Markus Henriksen i midtforsvaret. Men Moses Mawa var stadig en trussel og kom til en farlig heading etter 57 minutter. Ballen hadde retning krysset, men Faye Lund forflyttet seg fort og fikk akkurat strukket seg nok til å slå ballen over tverrliggeren!

Sterk RBK-avslutning

Kampen såg ut til å ebbe ut til en ny uavgjort på Marbella, men plutselig satt angrepsspillet til Rosenborg. Fiabema la inn etter 84 minutter. Holse var litt heldig da en KBK-spiller la ned ballen rett i bena hans, men dansken var nådeløs med avslutningen, dunket ballen forbi keeper og RBK hadde snudd kampen!

Bare to minutter senere kom dagens flotteste angrep. Det tre kjape pasninger ble slått med ett touch hver i Kristiansunds 16-meter og Noah Holm dunket ballen i mål fra 11 meter!

Kristiansund rakk å redusere like før slutt, men 3-2 holdt seg ut kampen og Rosenborg kunne avslutte oppholdet i Spania med en seier.

Rosenborg - Kristiansund (1-1) 3-2