Ceïde avgjorde for Norge

Emil Konradsen Ceïde kom på banen med 25 minutter igjen å spille på stillingen 0–0. Kampen mot Nord-Irland endte 3–0 til Norge.

Annonse:

Emil Konradsen Ceïde scoret og hadde en målgivende da Norges G18-landslag slo Nord-Irland 3–0 i prøve-EM tirsdag kveld. RBK-vingen kom inn med 25 minutter igjen å spille på stillingen 0–0. 

– Ceïde scorer 1–0 for oss og så kommer det en helt fantastisk scoring fra Rekdal like etterpå. Vi har snakket mye om hvor hurtig vi skal fremover når vi vinner ballen og Thomas vant ballen og skjøt på en og samme berøring. Nord-Irland skal spille seg ut og Thomas bryter ballbanen og avslutter nesten helt fra midtbanen. Det viser en ekstrem spillforståelse. Så spiller Ceïde til Holm som setter 3–0 for oss, sier landslagstrener Pål Arne "Paco" Johansen til fotball.no. 

Neste motstander for Norge er Tyskland på fredag. Da er det mulig det blir rullering på laget. 

– I EM-kvalifiseringen sist byttet vi ni spillere fra kamp en til kamp to. Nå må vi se hva som passer i kampen mot Tyskland. Vi har 20 spillere som alle kan bidra. Det er detaljer og motstander som avgjør hvem som starter, sier Paco. 

Rasmus Sandberg og Edvard Tagseth startet kampen for Norge.

Les mer her

Annonse fra Eliteserien: