mikkel-2

Ceïde forlenger med Rosenborg

Mikkel Konradsen Ceïde har skrevet ny kontrakt med klubben.

Annonse:

Midtstopperen har bundet seg til Rosenborg ut 2026-sesongen og forlenger dermed med ytterligere to år ettersom den opprinnelige kontrakten gikk ut etter kommende sesong.

Ceïde ser frem til nye år på Lerkendal.

- Jeg synes det føles veldig rett å skrive under på en ny kontrakt i Rosenborg. Jeg er på et sted jeg kan fortsette å utvikle meg. Jeg føler mer og mer tillit og her får jeg vist meg fra min beste side, sier Ceide.

22-åringen kom til Rosenborg sammen med tvillingbror Emil Konradsen Ceïde i 2017. Sammen gikk de gradene gjennom SalMar-akademiet opp til A-laget. Mikkel Konradsen Ceïde fikk sin Rosenborg-debut mot Melhus i 2021, før han samme høst ble utlånt til Ranheim. Siden har han også utviklet seg gjennom utlån til svenske Utsiktens BK og Kristiansund, før han kom tilbake til Rosenborg fra sistnevnte i fjor sommer.

Totalt står den blide og humørspredende 22-åringen med ni offisielle Rosenborg-kamper, der fem av dem kom i fjor høst. Nå gleder Ceïde seg til å fortsette utviklingen under Alfred Johansson og hans team.

- Jeg har veldig troen på det nye trenerteamet. Jeg liker måten vi spiller på og måten vi tenker på. Jeg liker at vi har en offensiv spillestil med og uten ball, der vi står høyt og vil dominere. Det passer min spillestil, sier Ceïde.

 

Annonse fra Eliteserien: