Ceïde og Tagseth scoret da Norge gikk videre

Norge U18 videre i EM-kvalifisering etter 8–1-seier over San Marino.

Norge åpnet gruppespillet i med 1–0-seier over Aserbajdsjan tidligere i uken og fulgte opp med storseier over San Marino lørdag.

Sør-europeerne tok riktig nok ledelsen, men Emil Konradsen Ceïde utlignet med en soloprestasjon åtte minutter før pause, før han stod for assistent da Norge tok ledelsen like etter. I 2. omgang rant målene inn og Edvard Sandvik Tagseth satte inn 6–1. Assistene stod Ceïde for etter da driblet alt og alle i forkant før han serverte lagkameraten. Norge scoret to mål til før dommeren blåste av kampen.

I og med at Tsjekkia slo Aserbajdsjan 4–0 i den andre kampen, er både Tsjekkia og Norge videre til neste gruppespillsrunde før siste kamp er spilt. Norge møter vertsnasjonen på tirsdag.

Blir Norge blant de to beste i neste gruppespillsrunde, er laget klar for neste U19-EM. Rasmus Semundseth Sandberg var ubesnyttet reserve mot San Marino, etter å ha holdt nullen mot Aserbajdsjan torsdag.