Chrupalla signerte proffkontrakt

Pawel Chrupalla har skrevet en toårskontrakt med Rosenborg.

Annonse:

17-åringen kom til Rosenborg fra Fredrikstad etter forrige sesong og har vist lovende takter i svart og hvitt. Den polske U17-landslagsspilleren har trent med A-laget den siste tiden og er blitt belønnet med proffkontrakt med klubben.

- Først og fremst synes jeg det er gøy at Pawel har gjort seg så bemerket at han har fått muligheten til å være med på A-laget, der har han gjort sakene sine bra. Pawel har lagt ned godt treningsarbeid og fortjener proffkontrakt, som gir ham litt mer frihet, samtidig som at det er et signal om at han satses på. I tillegg er dette et godt signal til andre unge akademispillere når man ser hva som er mulig gjennom hardt arbeid, sier leder for SalMar-akademiet, Roar Vikvang, som også ønsker å takke Chrupallas tidligere klubber Trosvik og Fredrikstad for å legge til rette for 17-åringens utvikling.

Norsk-polakken er veldig fornøyd med å kunne binde seg til klubben og fortsette å legge ned et solid stykke med jobb for å utvikle seg.

- Det er en kjempebra følelse å få skrevet på proffkontrakt med RBK, det er noe som var målet mitt som jeg jobbet mot gjennom året. Nå ser jeg bare fram til å jobbe enda hardere og utvikle meg enda mer for å kjempe for enda høyere mål, sier Chrupalla.

Kontrakten varer ut 2022-sesongen. 

Annonse fra Eliteserien: