COOP signerte ny avtale med kvinnelaget

COOP Midt-Norge og Rosenborg har skrevet ny toårsavtale med øremerkede midler til kvinnelaget.

Annonse:

Coop Midt-Norge har vært sponsor for Trondheims Ørn og RBK Kvinner i over 30 år. Nå forlenges samarbeidsavtalen for ytterligere to år. Det hele ble markert med servering av rømmegrøt fra Rørosmeieriet, til spillere, trenere og ansatte.

- Det er en stor glede for oss å ha med COOP Midt-Norge på laget i fortsettelsen! De har vært med på laget mer enn 30 år sammen med Trondheims/Ørn og det er en strålende fin pasning som Rosenborg nå skal forvalte videre, sier Stian Maursund, salgs- og markedssjef i Rosenborg. 

- Gode samarbeidspartnere måles ikke bare i kroner og øre, men også i engasjementet de tilfører klubben. COOP Midt-Norge tenker både topp og bredde, og det viser de med sin deltakelse på A-laget og også når vi reiser ut på besøk til breddeklubbene i fylket i år, sier Moursund.

DSC00062.jpg
Bjørn Vik-Mo, viseadministrerende direktør i COOP Midt-Norge, annonserte den nye partneravtalen under lunsjen på Koteng Arena på tirsdag.

COOP er kvinnelagets lengstlevende samarbeidspartner og var aldri i tvil om at de skulle forlenge sponsoravtalen. 

-Vi har hatt over 30 gode år, og gleder oss til fortsettelsen. Spillerne er utrolig gode forbilder for barn og unge, og det er veldig viktig både for RBK og rekrutteringen i trøndersk fotball å ha et kvinnelag som er med og kjemper i toppen. Det har vært en rivende utvikling etter VM i 2019, både sportslig og kommersielt, og vi ser at det jobbes godt i klubben. Vi er stolte over å være på lag med denne fantastiske gjengen, sier Bjørn Vik-Mo, viseadministrerende direktør i COOP Midt-Norge.

På bildet øverst i saken er Bjørn Vik-Mo (til venstre) sammen med kvinnelagets kaptein Mali Næss og Unni Haagenstad sponsor- og medlemsansvarlig i COOP Midt-Norge.

Annonse fra Eliteserien: