Da Mike kopierte seg selv

Mike Jensen scoret mot drømmemotstanderen igjen i fjor. Målet var til forveksling lik en tidligere scoring mot Strømsgodset på Lerkendal.

Annonse:

Mandagens motstander er Mike Jensen favorittmotstander. I alle fall om man legger til antall scoringer som eneste grunn for valget. Ingen andre norske lag har måttet hente en Jensen-avslutning ut av nettet enn Strømsgodset.

RBK-kapteinen har seks scoringer på 13 kamper mot drammenserne - og han scoret i alle tre oppgjørene mot Strømsgodset i fjor.

  • Matchvinner i 1-0-seieren på Marienlyst.
  • Det siste RBK-målet i 4-3-seieren på Lerkendal.
  • Den viktige utligningen i 4-1-seieren i cupfinalen på Ullevaal.

Med andre ord kan Mike Jensen ga inn med en liten ekstra porsjon selvtillit når Strømsgodset gjester Lerkendal på mandag.

Jensen satte inn sitt aller første mål på Lerkendal da Strømsgodset var motstander i debutsesongen i 2013. Sesongen etter var han den store helten med utligningen og 2-1-målet da RBK sikret sølvmedalje med 4-1 over Godset i siste serierunde på Lerkendal.

På det første målet var han kald som en fisk da han rundet keeper før han satte ballen i det tomme buret. I august i fjor gjentok han suksessoppskriften da han rundet Espen Bugge Pettersen før han trillet ballen i mål.

Målene sammenlignes i videovinduet under:


Husk RBK-Strømsgodset mandag 22. april (2. påskedag) klokken 18!

 

Annonse fra Eliteserien: