Delte poengene etter sen utligning

Rosenborg ledet to ganger på Skagerak Arena, men måtte nøye seg med ett poeng etter at Odd utlignet like før full tid.

Rosenborg startet bra i borteoppgjøret mot Odd og dominerte i første halvdel av førsteomgang. 17 minutter var spilt da Rosenborg kontret og Erlend Dahl Reitan slo inn fra høyre. På bakre stolpe var Dino Islamovic sterkest og headet ballen i mål fra fire meter.

RBK så ut til å ha god kontroll på kamputviklingen, og det føltes veldig unødvendig da Odd kunne utnytte en feil hos RBK - og utlignet. Gilli Rólantsson snappen ballen etter et ballmist på 25 meter og dunket den nådeløst opp i krysset.

Men Rosenborg skulle svare sekunder før pause, denne gang ved Kristoffer Zachariassen. Carlo Holse slo et utsøkt innlegg til Doff som stusset ballen over fingertuppene til keeper og i mål. 1-2 til pause i Skien.

Andre omgang skulle bli av en helt annen karakter. Rosenborg ble liggende lavere i banen og hadde nok tanker om å utnytte kontringsrommene som Odd avga i jakten på utligning. Men RBK slet med å få satt opp kontringene, og da ble de presset langt bakover av vertene. Og det straffet seg i kampens siste ordninære minutt da Tobias Lauritsen fikk trykket inn et mål. Kampen endte 2-2.

Odd - Rosenborg (1-2) 2-2