Den siste uka i SalMar akademiet

Rosenborg 2 åpnet uka med braktap på Dalgård og måtte seg muligheten for revansje fordufte på grunn av tåke, mens G16 åpnet nasjonal serie med uavgjort.

Annonse:

Uka startet med 0-4-tap mot Byåsen på Dalgård på mandag, mens søndagens hjemmekamp mot Rana FK ble utsatt i siste liten på grunn av at motstanderen ikke kom seg sørover fra Mo på grunn av et kansellert fly som følge av tåke. Dermed er RBK 2 på åttendeplass med tre poeng etter fire serierunder, der RBK-laget står med tre spilte kamper.

Tidlig torsdag morgen dro mange av de samme spillerne til Molde for å spille kamp nasjonal G18-serien. Guttene leverte en solid prestasjon mot et sterkt Molde-lag og vant 3-2. Rapporterne sier at det var en spennende og jevn kamp hvor det også må nevnes at Rosenborg. spilte med 3 G16-spillere. Det hele ble en god opplevelse for både spillere og ledere, der Magnus Holte, Pawel Chrupalla og Fredrik Sagen Harbak fikk æren av å sette inn RBKs mål. Det er verdt å nevne at i løpet av disse to kampene med RBK 2 og G18 har 21 spillere bidratt fra RBK 2-gruppa og tre fra G16-gruppa. 

G16-laget serieåpnet i nasjonal liga med bortekamp mot Brann i Bergen. En god prestasjon med stor innsats og godt spill sørget for 3-3. Magnus Holte scoret også her, denne gangen to mål. Elias Hovdahl Sandrød scoret Rosenborgs siste mål. I 0.div G16 spilte vi onsdagskveld mot Charlottenlund borte der vi vant 4-1. Magnus Moen, Daniel Torstensen (2) og Eskil Skoglund Hermansen scoret for RBK.

Ellers har Isak Holmen spilt landskamper mot Østerrike og Portugal som kaptein.

Kommende kamper:

RBK 2:
Junkeren (b). Mandag 9. mai klokken 17.30 (Norsk Tipping-ligaen)

G18:
Eidsvoll TF (b). Tirsdag 12. mai klokken 17.30 (Nasjonal G18)

G16:
Stjørdals-Blink (h). Onsdag 4. mai klokken 18.00 (BDO-serien G16 0.div)
Byåsen (b). Fredag 6. mai klokken 18.00 (BDO-serien G16 0.div)
Aalesund (h). Søndag 8. mai klokken 13.00 (Nasjonal serie G16)

Annonse fra Eliteserien: