Det blir ikke gull

Rosenbort rotet bort sjansen for gull etter helgas kamp mot LSK Kvinner.

Dagens kamp mot LSK Kvinner startet dårlig for Rosenborg. LSK hadde klart ballen mest i starten av førsteomgang.

9 minutter spilt, hadde Emilie Nautnes en kjempesjanse. Nautnes var alene med keeper. Skuddet gikk i stanga, og LSK-keeper fikk reddet ballen da den kom i retur.

Anna Jøsendal satt ballen i mål fra 16-meteren, etter Linberg fikk en fordel etter å blitt felt like utenfor 16-meteren. Rosenborg i ledelse.

LSK har hatt mye ball førsteomgangen, og vunnet de fleste dueller, men de fikk ikke noen store muligheter.

Rosenborg går til pause med 0-1 ledelse.

Andreomgang gikk dårligere for Rosenborg. Bortelaget mistet mye ball, og kom ikke til noen store sjanser.

63 minutter spilt, og LSK Kvinner satt sitt første mål denne kampen. Dirdal skøyt fra 20-meteren og satt ballen rett i mål. 1-1

Rosenborg fortsatt andre omgang med mye dårlig spill. De mistet mye ball, og det var få muligheter for mål. Anna Jøsendal hadde mulighet til å sette Rosenborg opp i ledelse igjen, men Fiskerstrand sikret pallen.

Kampen ender 1-0, og vi deler poengene med LSK Kvinner.

På Intility har Vålerenga vunnet 3-1, og har derfor tatt gull i Toppserien i år. Vi kjemper fortsatt om sølv, med LSK Kvinner 2 poeng bak.

LSK Kvinner - Rosenborg (0-1) 1-1