- Det er et steg opp fra tidligere motstandere

Alanyaspor er debutanter i Europa, men Tore Reginiussen og Åge Hareide mener Rosenborg og omgivelsene må ikke la seg lure av manglende internasjonal erfaring.

Annonse:

Alanyaspor avsluttet forrige sesong så sent som i august og endte foran større navn både Galatasaray og Fenerbache på tabellen i sin beste sesong i klubbens historie, i tillegg til å ha knust sistnevnte på sin vei til cupfinalen, der de tapte for Alexander Sørloth og Trabzonspor.

Tore Reginiussen forventer betydelig mer motstand fra laget fra badebyen på sørsiden av Tyrkia.

- Det er ikke noe tvil om at vi møter et bra lag. Det er et lag med mange styrker og gode spillere, særlig offensivt. Det er et stort steg opp fra de lagene vi har møtt i Europa tidligere i år, men som med alle lag har de også svakheter. Det ønsker vi å utnytte og vi har stor tro på å vinne kampen, sier Reginiussen.

RBK-trener Åge Hareide er også klar på at torsdagens motstander er den tøffeste nøtten til nå i kvalifiseringen.

- Vi møter laget som kom på femteplass i Tyrkia og spilte cupfinale. Vi vet at de beste lagene i Tyrkia er gode og er lag med gode individualister. Vi må taktisk sett finne ut av det og være oss selv så mye som mulig på hjemmebane og utnytte den fordelen. Den er ikke like stor nå som med folk på tribunen, men vi spiller en lang reise til Tyrkia, sier Hareide.

Se hele den elleve minutter lange pressekonferansen med Hareide og Reginiussen, foran torsdagens skjebnekamp:

Rosenborg - Alanyaspor spilles torsdag 24. september klokken 19. Vinneren møter enten Mura eller PSV Eindhoven i playoff til Europa League neste torsdag.

Annonse fra Eliteserien: