– Det er sjukt å være her

Per Ciljan Skjelbred er endelig formelt spilleklar for Rosenborg. Torsdag ble han presentert foran et fulltallig pressekorps på Lerkendal.

Annonse:

Skjelbred satte seg i bilen fra Berlin søndag formiddag og møtte endelig familien etter 14 uker mandag ettermiddag. Tirsdag ble han klar for Rosenborg i tide til å være registrert for spill før overgangsvinduet stengte. Torsdag møtte han opp i garderoben for første gang som RBK-spiller på ni år og han ble presentert under en 45 minutter lang presseseansen på stadion.

– Det er sjukt. Det er litt sjukt, jeg må si det. Det har vært litt rart de dagene her med mange tanker og mye bilkjøring. Nå er jeg bare glad for å være hjemme og å få begynne på igjen. Jeg fikk hilset på guttene før det møtet her og snakket med Trond og Micke. Det er godt å være hjemme igjen, rett og slett, sier Skjelbred til RBK.no.

Sønnen Jonathan var kun noen måneder gammel da Skjelbred tok sitt seneste gull for Rosenborg i 2010 og er vokst opp til å bli RBK-supporter. Nå gleder Skjelbred senior seg til å spille for sønnen og alle andre Rosenborg-supporterne.

– Han er min største fan og Rosenborgs største fan, tror jeg. Det skal bli artig å spille for ham på Lerkendal igjen, sier Skjelbred.


Annonse fra Eliteserien: