- Det var årets høydepunkt for meg

Keepertalentene Rasmus Semundseth Sandberg og Sander Tangvik var selv med på RBK KeeperExtra. Nå er de selv instruktører.

Annonse:

RBK KeeperExtra arrangeres tre ganger i 2019 og ledes av keepertrener i SalMar Akademiet og tidligere RBK-keeper, Alexander Lund Hansen. Med seg har han blant annet lovende keepertalenter i Rasmus Semundseth Sandberg og Sander Tangvik som instruktører. Førstnevte var med i A-lagstroppen i serieåpningen mot Bodø/Glimt, mens Tangvik fikk Ivers Talentpris i 2018.

Begge har vært innom RBK KeeperExtra som spillere på veien dit de er i dag.

- Det var absolutt årets høydepunkt for meg de gangene jeg var med på Rosenborgs keeperskole. På keeperskolen har vi det gøy og lærer om hvordan det er å være keeper. Man blir veldig engasjert selv og da er det lett å være instruktør, sier Sandberg.

- Det er artig å være instruktør og lære bort det du kan videre og hjelpe de yngre keeperne til å bli bedre, sier Tangvik. 


Jenter og gutter i alderen 11–16 år kan melde seg på. Hver KeeperExtra arrangeres over ei helg – fra fredag til søndag.

Alle deltakere får ei keepertrøye ved oppstart.  Hver trening varer i 2,5 time, med en fruktpause halvveis i økta.

Første samling er 26.-28. april. Påmelding finner du her. Mer info om RBK Keeperextra, hvilke datoer det arrangeres og annen nyttig info, finner du her.

Annonse fra Eliteserien: