- Detaljene vil avgjøre

Til tross for favorittstempel forventer Gert Heerkes en tett og jevn kamp mot Odd i NM-finalen på lørdag.

Annonse:
G19-laget forbedreder seg i kulda på Lerkendal. På lørdag spiller de NM-finale inne i Telenor Arena. 
G19-laget forbedreder seg i kulda på Lerkendal. På lørdag spiller de NM-finale inne i Telenor Arena. 

- Vi har hatt en veldig fin sesong med opprykk. Nå kan den bli perfekt med NM-gull, sier RBK-trener Gert Heerkes til RBK.no.

På lørdag møtes Rosenborg og Odd i juniorfinlen i Telenor Arena. En kamp Heerkes tror blir en jevn affære til tross for at Rosenborg har favorittstempelet. 

- Mange av spillerne på Odd har spilt en divisjon høyere enn oss denne sesongen. Dette er et solid lag som har fått tøff matching. Jeg forventer en tett og jevn kamp der detaljene og enkeltmannsprestasjonene vil avgjøre, sier han. 

Laget har hatt lang tid på å forbedrede seg til kampen, men har holdt kamprytmen i gang med treningskamper mot Strindheim og Tiller. Til tross for det har ikke Heerkes fått terpet slik han ønsker inn mot kampen.

- Vi har hatt flere spillere på landslagssamling og et par trener med a-laget, så vi har ikke fått "satt" startelleveren på trening. Men det er slik det er. Vi skal uansett være godt forberedt til lørdagens kamp, sier Heerkes, som leder laget for siste gang på lørdag.

- Det blir spesielt, men jeg håper å avslutte på aller beste vis. Spesielt med tanke på at vi tapte finalen i fjor. Alle er veldig klare for oppgaven som venter mot Odd, sier han. 

Rosenborg G19 - Odd G19
lørdag klokka 11.00 
direkte på NRK 2

 

 

Annonse fra Eliteserien: