- Dette ble et sjakkspill mellom to voksne lag

Anders Ågnes Konradsen var på rett plass til rett tid da sjansen bød seg. Det ble til slutt tungen på vektskålen i en tett og jevn 1-0-seier over Alanyaspor.

Annonse:

- Dette var et sjakkspill mellom to voksne lag. Vi var forberedt på at det kunne avgjøres på en dødball eller personlige feil. Vi har erfaring fra disse kampene tidligere og håndterte det veldig godt, sier Konradsen når han blir bedt om å oppsummere 1-0-seieren over den tyrkiske cupfinalisten.

Konradsen utnyttet en feil i Alanyaforsvaret og satt ballen i mål med innsiden av foten etter 59 minutter.

- Jeg vet ikke hva jeg skal si. Det var et godt slått frispark og knoting av deres spillere. Ballen datt ned perfekt og jeg rakk ikke tenke. Det var deilig å se den gå inn og det var ikke minst veldig viktig, sier Konradsen.

Syv minutter senere fikk midtbanespilleren sitt andre gule kort og måtte forlate banen etter at tre tyrkiske spillere flokket seg rundt dommeren da Efecan Karacan gikk i bakken.

- Det opplevdes som veldig strengt. Jeg laget to frispark i hele kampen og får to gule kort. På det første faller motstanderen lett og det er samme mann også andre gangen. Det er kynisk og fint av ham, smårustent av meg og dårlig av dommeren. Sånn er min oppsummering av det, sier Konradsen.

Heldigvis ble ikke utvisningen skjebnesvanger da ti mann sterke Rosenborg klarte å holde unna og tok seg videre til playoff-runden mot PSV.

- Jeg så ikke avslutningen på kampen da jeg var i garderoben og telte sekunder. Jeg satt på en sykkel og ble smått religiøs og ba til høyere makter, sier Konradsen.

Annonse fra Eliteserien: