Dette er laget mot Vålerenga

Trond Henriksen leder Rosenborg på Lerkendal for første gang siden 16. mai-kampen i 2008. Dette er hans utvalgte i returen til Lerkendal.

Annonse:

Henriksen har riktig nok vært med på uttallige kamper på benken siden 2008, men dagens kamp er altså den første med hovedansvar på Lerkendal siden han var midlertidig trener i påvente av at nyansatte Erik Hamren skulle ta over. Den gang da endte det med 4-0-seier over Lillestrøm foran et fullsatt Lerkendal. I dag jakter lagets hans nye tre poeng foran 200 tilskuere.

Med i troppen er Torgeir Børven, som ble formelt klar for Rosenborg i går. Nysigneringen scoret hattrick mot nettopp Vålerenga for én uke siden og to nye mål i avskjedskampen for Odd mot Start på lørdag, gjør at han er Eliteseriens toppscorer med seks mål på fire kamper. I kveld starter han på benken.

Birger Meling står over på grunn karantene, mens Samuel Adegbenro er ute av troppen på grunn av en smell mot Brann. Fra før er Anders Ågnes Konradsen og Erlend Dahl Reitan ute, mens Per Ciljan Skjelbred har fått fri.

André Hansen spiller sin Rosenborg-kamp nummer 200 i kveld.

Rosenborg (4-3-3):

1. André Hansen
2. Vegar Eggen Hedenstad
4. Tore Reginiussen
16. Even Hovland
15. Anders Trondsen
18. Kristoffer Zachariassen
25. Marius Lundemo
22. Gjermund Åsen
10. Pål-André Helland
9. Dino Islamovic
35. Emil Konradsen Ceïde

Benken: Faye Lund, Valsvik, Tagseth, Botheim, Holse, Børven, Brattbakk.

Rosenborg - Vålerenga har avspark klokken 20.30. Kampen ser du på Eurosport Norge og DPlay.

Annonse fra Eliteserien: