- Dette har jeg sett frem til

Anders Ågnes Konradsen er kampklar og med i troppen mot Odd, over tre måneder siden han sist hadde på RBK-drakt. Se hele troppen her.

Annonse:

Konradsen spilte sin seneste RBK-kamp mot Strømsgodset 1. november i fjor. Noen dager senere ble han operert i begge anklene og siden har han brukt mye tid i styrkerommet. De siste ukene har 29-åringen vært tilbake på treningsfeltet, men han har ikke vært tilgjengelig i kamp - før nå.

- Vi har ganske god tid i oppkjøringen i år før alvoret starter, så vi har tatt oss litt ekstra god tid for å være sikker på at opptreningen er blitt gjort ordentlig. Alt er bygd opp og sitter som det skal i beina. Nå gleder jeg med til å ta på drakten igjen. Dette har jeg sett frem til, det skal bli en god følelse etter å ha stått lenge i opptrening, sier Konradsen.

- Hva kan vi forvente av deg og hva kan vi forvente av Rosenborg mot Odd?

-Jeg håper at laget fortsetter progresjonen som har vært. Det har sett bra ut og det er en klar tråd i hva vi jobber med og ønsker å se. For min del handler det om å få noen minutter i banken og bygge opp kapasiteten gradvis. Det skal først og fremst jobbes med fotballformen nå, men det skal bli godt å komme igjen med kamp igjen, sier Konradsen.

I tillegg til Konradsen er også Anders Trondsen og Samuel Adegbenro med i RBK-troppen etter mindre skader. Emil Konradsen Ceïde og Edvard Tagseth står over som følge av  G19-landslagssamling. I tillegg vil Mikael Tørset Johnsen spille for RBK 2 i helgen.

Her er hele RBK-troppen som reiser til Skien fredag morgen: André Hansen, Julian Faye Lund, Erlend Dahl Reitan, Even Hovland, Gustav Valsvik, Tore Reginiussen, Vegar Eggen Hedenstad, Erik Botheim, Marius Lundemo, Anders Trondsen, Kristoffer Zachariassen, Birger Meling, Carlo Holse, Dino Islamovic, Samuel Adegbenro, Anders Ågnes Konradsen, Gjermund Åsen, Pål-André Helland.


Annonse fra Eliteserien: