Dino matchvinner i sliteseier

Etter en tøff periode med motgang, dro Rosenborg i land en viktig trepoenger mot Kristiansund på Lerkendal.

Rosenborg kom best i gang i nabooppgjøret mot Kristiansund. Det ble en tempofylt åpning, men uten de store sjansene. Men RBK og Dino Islamovic var effektive da sjansen kom etter et kvarter. Islamovic var smart og kald da han tok ballen ned til seg selv på sju meter og nådeløst dunket den i mål ved nærmeste stolpe.

Det var RBK som hadde ballen mest før pause, men slet med å spille seg gjennom midtbaneleddet. Derimot var det bedre takter i kontringsfasen og Kristoffer Zachariassen avsluttet en lynrask overgang med å sende et hardt skudd mot krysset etter 20 minutter, men McDermott gjorde en sterk redning.

Kristiansund skapte én målsjanse før pause, men den var også stor da Diop klinket ballen i stanga.

Utover i andre omgang fikk Kristansund etterhvert et press på Rosenborg i jakten på utligning. Det ble en slitekamp for et Rosenborg som ikke klarte å ta kontroll på kampen. Kristiansund fikk stadig presset RBK dypt i banen, og på overtid ble det kaotisk i begge ender. Kristiansund fikk på sin side to avslutninger rundt femmeteren, men traff ikke innefor stengene, mens Rosenborg fikk en trippelsjanse der alle skuddene fra enten ble reddet eller smalt i stanga. Uansett sto 1-0 seg ut kampen og Rosenborg var endelig tilbake på seierssporet etter fem kamper uten seier.

Rosenborg - Kristiansund (1-0) 1-0