Dobbel-hattrick i cupen

Dino Islamovic scoret fire og Emil Konradsen Ceïde tre da Orkla ble slått 11–1 i cupens andre runde. Se høydepunktene her!

Selv om motstanderen kun hadde spilt én offisiell kamp siden 2019 tok Rosenborg Orkla på fullt alvor. Det endte med storseier til RBK på Fannrem.

For det ble envegskjøring fra start i oppgjøret mellom et formsterkt Rosenborg og tredjedivisjonslaget Orkla. Elleve minutter var spilt da nysignerte Olaus Skarsem satte sitt og Rosenborgs første for kvelden.

Og det skulle renne inn med scoringer før pause. Rosenborg kombinerte bra på sidene og kom stadig gjennom og til farlige innlegg. Skarsem signerte seg for målgivende da han la opp til Dino Islamovic sitt første mål etter kvarteret. I det omgangen rundet 20 minutter scoret RBK to kjappe til, ved Erlend Dahl Reitan og Emil Konradsen Ceïde, og kampen var mer eller mindre avgjort.

TILBAKE: Olaus Skarsem med to mål i comeback-kampen for Rosenborg!

Det gjorde forsåvidt ingenting med innsatsen og innstillingen til Rosenborg-spillerne, som fortsatte å presse høyt og intenst og kom med svært mange spillere i angrep. 0–5 var av det flotte slaget da Vebjørn Hoff sendte en stikkpasning til Skarsem som slo inn på direkte til Dino Islamovic som headet ballen i mål fra ni meter! Dino scoret også etter 34 minutter og fullførte sitt hattrick på en drøy halvtime!

Orkla skulle få en redusering like før pause, men Rosenborg svarte raskt da Emil Konradsen Ceïde serverte Olaus Skarsem som sørget for 1–7 etter halvspilt kamp.

Rosenborg duret på videre etter pause, mot et heltemodig Orkla som forsvarte seg det kreftene holdt, og kontret da anledningene bød seg. Dino Islamovic noterte seg for sitt fjerde og siste mål for kvelden seks minutter ut i omgangen.

Åge Hareide brukte anledningen til å få i gang flere spillere, og både Sander Tangvik, Noah Holm og Magnus Hammerås fikk sine første minutter for RBK.

Tremenningene Emil Konradsen Ceïde og Anders Ågnes Konradsen skulle stå for de to neste målene til RBK. Konradsen som serverte Ceïde etter 60 minutter og tre minutter senere hadde Ceïde målgivende da Konradsen scoret fra fem meters hold og RBK var oppe i tosifret!

Emil Konradsen Ceïde luktet hattrick og sikret seg matchballen like før slutt. På flott vis spilte han vegg med Noah Holm som sendte Ceïde gjennom på venstresiden. Ceïde rundet keeper og trillet ballen i mål til sluttresultatet 1–11! Rosenborg er videre til cupens tredje runde.