- Ekstremt takknemlig

Tore Reginiussen har spilt sin siste kamp for Rosenborg.

Annonse:

Tore Reginiussen endte med 271 kamper for Rosenborg. Midtstopperen scoret 28 mål. Det siste scoret han mot Molde i sin siste kamp for klubben.

- Det har vært en fantastisk reise og jeg er ekstremt takknemlig for alt jeg har fått oppleve i Rosenborg, sier Tore Reginiussen til RBK.no.

- Kontrakten min gikk ut og jeg har forståelse og respekt for at klubben prioriterer annerledes neste år. Med tanke på pandemien og alt det har ført med seg er det selvfølgelig trist at dette ble siste sesongen. Jeg skulle gjerne avsluttet foran et fullsatt Lerkendal, men jeg kommer tilbake på besøk når alt er tilbake ved normalen, fortsetter Tore.   

Sportslig leder Micke Dorsin sier Rosenborg takker av en klubblegende.

- Tore er en av de beste forsvarsspillerne i Rosenborg gjennom tidene. Han har bidratt på en strålende måte både på- og utenfor banen. På banen ved sitt solide og oppofrende spill, utenfor banen med sitt tydelige samfunnsengasjement, sier Dorsin.

- Vi har hatt en dialog om veien videre en god stund, og underveis har det vokst seg frem at dette var riktig beslutning. Det går på økonomi, alder og stallsammensetning, sier Dorsin.

- Når Lerkendal kan fylles igjen neste år, så skal Tore få den hyllesten han fortjener, sier han.

Tore og Micke er tilgjengelige for intervjuer klokka 14.00 utenfor Brakka.

Munnbind og 2 meters avstand er et krav.   


Annonse fra Eliteserien: