- En drøm som går i oppfyllelse

Ole Hammerfjell Sæter har skrevet under på en 3-årskontrakt med Rosenborg.

Annonse:

Rosenborg og Ranheim er enige om en overgang for Ole Hammerfjell Sæter. 24-åringen har skrevet under på en kontrakt ut 2023. 

- Det er surrealistisk å sitte her i Rosenborg-drakta. Det er en følelse jeg ikke har kjent på noen gang tidligere. Nå gleder jeg meg til å komme i gang, sier Ole Sæter til RBK.no. 

- Jeg kjenner på en veldig stolthet på det arbeidet jeg har lagt ned de siste årene. Jeg har aldri gitt opp til tross for hva andre har sagt om meg. Jeg har trodd på meg selv og stått i det. At man da lykkes til slutt er ekstermt deilig, fortsetter han.    

For det har ikke vært en enkel vei til toppen for Sæter med en fortid i Trond, Strindheim, Sverresborg, Kristiansund, Nardo og Ranheim. 

- Hvis du har sagt at jeg skulle sitte her nå til de tidligere trenerne mine, så hadde de brutt ut i latter. Jeg tror ikke noen av dem har skjønt hvilken indre drivkraft jeg har. Og troen på at man kan lykkes skal man ikke undervurdere. 

- Hvordan vil du beskrive deg selv som spiller?

- Jeg er en fysisk spiss og føler at jeg har blitt mye mer komplett det siste året. Jeg er bra med begge bein og har en bra høyde. Og kanskje overraskende rask tatt høyden i betraktning, og det gjør kanskje at jeg skiller meg fra andre spisser. Men jeg har selvfølgelig også mye å lære, sier Sæter.

Sportslig leder Micke Dorsin er glad for at en ny trønder er på plass i stallen. 

- Ole har hatt en annerledes vei til Rosenborg enn hva andre trøndere bruker å ha. Det viser at det er flere veier til "målet". Ole er en spennende spiller som vi har stor tro på skal slå til her, sier Dorsin. 

Men et lite skår i gleden er at Sæter sliter med en ankelskade. 

- Vi var klare over at han slet med ankelen som det ble tatt bilde av i forrige uke. Det er avtalt en vurdering hos idrettsortoped. Videre behandling av ankelen blir avgjort i slutten av neste uke, sier RBK-lege Reidar Due.  

Se hele intervjuet med Rosenborgs nye spiss her:

Annonse fra Eliteserien: