- En historisk avtale for Rosenborg

Micke Dorsin forteller hvorfor Rosenborg solgte Casper Tengstedt og prosessen som ledet frem til salget.

Annonse:

- Det er en historisk avtale for Rosenborg, men samtidig trist å miste en så god spiller. Men når den sportslige pakken for Casper og den økonomiske pakken for oss er så bra, da ble det en enkel avgjørelse, sier sportslig leder Micke Dorsin.  

Dorsin har hatt noen travle dager på Gran Canaria, men avtalen med Benfica ble til slutt landet.

- Prosessen har gått ganske fort. Men det har vært en fin og intenst forhandling. Vi har holdt på en liten stund og det har blitt jobbet veldig bra fra begge parter. Vi har også fått jobbet i fred ettersom det ikke har kommet ut i media før helt på oppløpssiden, sier han.  

Tengstedt har altså gått fra dansk 1. divisjon til Benfica og Champions League på knappe 7-8 måneder. Og selv om Dorsin roser Tengstedt for alle sine kvaliteter på og utenfor bane, mener han også at det er bevis på noe annet. 

- Casper er fantastisk, men det viser også hva Rosenborg er. Vi har fremdeles et ekstremt bra rykte ute i Europa blant klubbene. Det viser at lykkes man i Rosenborg har man store muligheter. Rosenborg er en god skole å gå hvis man skal ta steget videre. Det er press, det er interesse og det er krav og en historie som gjør at når du kommer ut har du fått en smak på det. Kanskje mer i Rosenborg enn andre norske klubber. Lykkes du her, så har du store muligheter til å lykkes på større scener også.

Se hele intervjuet med Micke her:

           

Annonse fra Eliteserien: