- En utrolig viktig periode foran oss

Alex Gersbach er tilbake fra prøve-VM med Australia, og ser nå fremover mot en travel periode for Rosenborg i serie og Europa, hvor Champions League er det store målet.

Venstrebacken ble etteruttatt til Australias tropp i siste liten og kastet seg på flyet, da Brad Smith (som forøvrig var på prøvespill i RBK) ble skadet mot Saudi-Arabia, rett før mesterskapet i Russland.  

Annonse:
Vel tilbake på treningsfeltet på Lerkendal, er det en svært positiv Gersbach som kan konstantere at han nå er en stor opplevelse rikere.

- Det var en fantastisk erfaring å få være med i en slik turnering og spille på verdensscenen på den måten. Utrolig gøy å få mine første fulle 90 minutter for landslaget i kampen mot Kamerun, sier han. 

Ros fra landslagssjefen

Etter kampen, hvor han blant annet skaffet sitt land et straffespark etter et lite soloraid, vanket det ros fra landslagssjefen, Ange Postecoglou. 

- Alex var strålende. Han har meget god teknikk, gjorde det bra da han skapte et straffespark, og hadde noen veldig gode avleveringer. Og det mot veldig god motstand, sa trener Postecoglou ifølge FIFAs nettside.

SAKEN FORTSETTER UNDER VIDEOVINDUET!


Ser frem til travle måneder

Nå ser unggutten frem til en travel periode med Rosenborg i juli og august måned, hvor kampene kommer tett som hagl, i både serie, cup, og Europa. 

- Det er en veldig viktig periode vi går inn i. Vi ønsker selvfølgelig å kvalifisere oss til Europa, så de nesten månedene vil avgjøre mye.  

Første hinder på veien til et eventuelt gruppespill er irske Dundalk. 

- Ja, forhåpentligvis kan vi prestere godt og komme oss forbi dette irske laget. Det kommer til å bli en tøff batalje mot dem, noe et par av gutta på landslagssamlingen kunne fortelle meg. 

Annonse fra Eliteserien: