Enige om lønnskutt

Rosenborg er enige med spillere, trenere og øvrig støtteapparat om at de tar et lønnskutt på 20 prosent.

Annonse:

Spillere, trenere og øvrig støtteapparat har tatt ut ferie frem til 23. april. Nå er det klart at de går ned 20 prosent i lønn de resterende dagene i april og hele mai måned.

- Slik situasjonen er nå, med stor usikkerhet knyttet til når sesongen kan startes opp, er spillergruppa enige om at vi vil bidra med et lønnskutt. Dette gjør vi fordi vi ønsker at klubben skal være konkurransedyktig når vi starter opp igjen, men også for å vise solidaritet med de øvrige ansatte som er permittert, sier André Hansen.

Også ledergruppen tar tilsvarende lønnskutt for å hjelpe klubben i en vanskelig tid.

- Det skulle bare mangle at også ledelsen tar ansvar i denne situasjonen. Jeg ønsker imidlertid å rose sportslig avdeling for god dialog og for at de ønsker å bidra i denne krevende situasjonen, sier Tove Moe Dyrhaug.

Moe Dyrhaug sier det er umulig å fastslå hvor store inntektstapene kommer til å bli på grunn av denne krisen, men at de blir betydelige, er det ingen tvil om.

- For oss, som så mange andre, blir dette et krevende år økonomisk. Men vi jobber hardt for å få klubben gjennom denne krisen på best mulig måte, sier hun.

Per i dag (16. april) er 29 ansatte helt permittert, mens 7 ansatte er delvis permittert.

Annonse fra Eliteserien: