Er du jente og en ivrig fotballspiller?

Er du jente og en ivrig fotballspiller? Sjekk ut Rosenborgs fotballfritidsordning.

Annonse:

Vi ønsker enda flere unge og ivrige jenter på Rosenborg Fotball etter skoletid og oppretter en «jentedag» på torsdager.

Rosenborg Fotball etter skoletid (FES) er åpent mandag til fredag hele skoleåret og gjelder for jenter og gutter fra 2.-8.klasse.

Vi i Rosenborg Skolen har et stort ønske om å kunne skape et tilbud som ivaretar våre deltakeres sportslige behov så vel som deres sosiale behov.

I lang tid har vi hatt et stort flertall av gutter som deltar og ønsker av den grunn også å jobbe aktivt for å utvikle et tilbud som omfavner flere av jentene i Trondheims-fotballen, for å bidra til å dyrke en enda større interesse rundt kvinnefotballen i Trondheim og Rosenborg.

– For å skape tryggere rammer for jenter som ønsker å bli med hos oss, vil vi opprette en «jentedag» i håp om å unngå at jenter kvier seg fra å delta i frykt for å måtte være eneste jente, sier Jonas Rønning, ansvarlig for Rosenborg Fotball etter skoletid.

Dersom man vil melde seg på og ønsker å trene sammen med andre jenter vil vi derfor anbefale å melde på torsdager, i håp om å skape en fotballfest blant unge og fremadstormende fotballjenter på SalMar Banen.

Vi understreker at gutter også kan melde på torsdager, samt at både jenter og gutter kan melde på alle dager.

– Det er rundt 400 unike deltakere på Rosenborg FES som deltar én eller flere dager i uken, men vi har plass til flere, og spesielt jenter! Konstaterer Rønning.

Les mer om Rosenborg Fotball etter skoletid og meld på her

Kontakt oss på [email protected] for eventuelle spørsmål.

Annonse fra Eliteserien: