Ett poeng i Kristiansund

Akintolas og Maars Johnsens scoringer holdt til ett poeng da KBK kom tilbake to ganger.

Det ble en rotete åpning på kampen. Rosenborg hadde ballen mest, men mistet den ofte i ugunstige situasjoner hvor Kristiansund fikk gode overgangsmuligheter. Flere ganger endte det med potensielt store muligheter for hjemmelaget, men RBK klarerte i siste liten.

Publikum var i fyr og flamme over mulighetene de så i åpningen, men Akintola sørget for stillhet da han sendte Rosenborg foran etter 21 minutter. Det var Hedenstad som slo høyrekanten gjennom og fra spiss vinkel sendte Akintola ballen via bakerste stolpe og i mål!

Kampen roet seg mer etter scoringen, men det var ikke helt ufortjent da Kristiansund utlignet like før pause. Det var trønder Torgil Gjertsen som satte en ball i mål fra elleve meter og sørget for 1-1 til pause.

Rosenborg hevet seg i andre omgang og tok kontrollen ute på kunstgresset den første halvtimen. Og det skulle ikke ta lang tid før det ga resultat. Elleve minutter var spilt da Vegar Eggen Hedenstad noterte seg for kveldens andre målgivende med et flott innlegg fra høyre. På første stolpe var Bjørn Maars Johnsen på plass og plasserte inn 1-2.

Rosenborg gikk for det tredje målet og var nære da Akintola kom gjennom på høyresiden etter 77 minutter, men avslutningen gikk utenfor lengste stolpe. Da smalt det i andre enden noen minutter senere. På et hjørnespark ble for mange Rosenborg-spillere dratt mot første stolpe og da fikk midtstopper Christophe Psyché umarkert heade ballen i mål på den bakre.

Dermed endte det 2-2 i Kristiansund.

Kristiansund - Rosenborg (1-1) 2-2