Ett poeng i Sarpsborg

Rosenborg klarte ikke å snu kampen etter Sarpsborg tidlige scoring, men tok med ett poeng tilbake til Trondheim.

Annonse:

Det ble en forrykende start på oppgjøret i Sarpsborg med to tidlige mål. Hjemmelaget gikk energisk til verket og scoret etter bare drøye to minutter. Det var Amin Askar som slo inn fra høyre og ballen endte hos Joachim Thomassen som headet ballen i en bue over André Hansen og i mål.

Men Rosenborg skulle raskt svare. RBK etablerte et tungt press på Sarpsborg og fikk resultater. 13 minutter var spilt da Sarpsborg ikke klarte å klarere skikkelig og Mike Jensen satte ballen i mål fra kloss hold.

Etter de to scoringene roet det seg noe i varmen i Sarpsborg. Begge lag var som regel ivrige på å stå høyt, men hadde ikke presisjonen og tempoet til å skape de store sjansene med ballen.

I andreomgang var det Sarpsborg som åpnet best. Amin Askar kom til en farlig avslutning etter en times spill, men satte ballen utenfor fra ti meter. Tre minutter senere måtte Hansen i aksjon med en glimrende redning da Strand Larsen headet fra samme distanse.

Rosenborg presset litt mot slutten av kampen, men fikk hverken rytmen eller tempoet til å sette Sarpsborg særlig på prøve. Dermed ble det 1-1 og poendeling i Sarpsborg.

Kampfakta:

Sarpsborg - Rosenborg (1-1) 1-1
Eliteserien, kampdag 16
Sarpsborg Stadion
3. august 2019 kl. 18.00
7 042 tilskuere

Mål:
1-0 Joachim Thomassen 3'
1-1 Mike Jensen 13'

Rosenborg (4-3-3):

Sarpsborg 08 (3-4-3):

Alexandre Letellier

Magnar Ødegaard
Bart Straalman
Nicolai Næss

Amin Askar (Mario Pavelić 75')
Matti Lund Nielsen (Mate Males 75' (Gaute Vetti 90'))
Kristoffer Zachariassen
Joachim Thomassen

Ole Jørgen Halvorsen
Jørgen Strand Larsen
Jonathan Lindseth

Annonse fra Eliteserien: