Ett poeng i Skien

Hjemmelaget tok en tidlig ledelse i Skien, men Even Hovland utlignet i andre omgang og sørget for at RBK ble det andre laget som tok poeng borte mot hjemmesterke Odd.

Første omgang startet med to kontringsvillige lag som gikk rett i strupen på hverandre. Fem minutter var spilt da Jensen avsluttet fra kloss hold, men Rossbach gjorde en sterk redning. Det samme gjorde André Hansen like etterpå på et skudd fra Børven.

Det var Odd som skulle ta første stikk da Birk Risa kriget ballen i mål etter et hjørnespark kun ti minutter ut i kampen.

Etter den glødende starten på kampen roet det seg mer ned etter scoringen. Odd la seg lavt i sitt etablerte forsvar og Rosenborg slet med å finne en vei gjennom muren av Odd-spillere.

RBK tok over banespillet i starten av andre omgang, men det ble veldig trangt å spille seg gjennom Odd-forsvaret. Men etter en times spill skulle Rosenborg komme tilbake, og det var Even Hovland som sto for utligningen da han satte ballen i mål etter en god dødball fra Hedenstad.

Rosenborg forsøkte å få i gang en sluttspurt, men den største RBK-sjansen sto en Odd-spiller for da Semb Berge stusset ballen like utenfor eget mål. Dermed ble det 1-1 og poengdeling i Skien.

Odd - Rosenborg (1-0) 1-1