Faye Lund med ny kontrakt

Julian Faye Lund har skrevet under en ny kontrakt med Rosenborg som går ut 2022.

Annonse:

Julian Faye Lund har skrevet under en ny kontrakt med Rosenborg. Den nye avtalen går ut 2022.

- Dette gjør jeg fordi jeg har tro på den utviklingen jeg får her. Nå har jeg gått gradene i snart fem år, og jeg har tatt steg hele veien og fått utviklet meg godt. Nå har jeg kommet opp et hakk fra der jeg var tidligere, pila peker riktig vei og de har tro på meg, sier Faye Lund. 

- Jeg har fått tydlige signaler fra klubben at de liker den progresjonen jeg har hatt. Jeg gleder meg til fortsettelsen, utfordre André og til slutt ta plassen hans. Det er en utfordring jeg liker og noe jeg har jobbet for helt siden starten, fortsetter han. 

Tøff konkurranse

André Hansen er per dags dato førstekeeper i Rosenborg, og kjemper ikke Julian seg forbi i køen, vil Rosenborg 2 bli kamparenaen hans. 

- Man må tørre å ta et steg tilbake for å ta to steg frem. Men mye kan også skje i løpet av en sesong, så jeg må hele tiden ha trua på at muligheten kan komme. Så da må jeg tåle å ta et steg tilbake før jeg forhåpentligvis vil ta det neste - og største - steget i min karriere hittil. Og det er jeg villig til å prøve på, sier han. 

Micke Dorsin er glad for å ha sikret seg underskriften til Julian på en ny kontrakt. 

- Julian er en talentfull keeper som har hatt god utvikling. Vi har stor tro på han og ville derfor skrive ny avtale ut 2022, sier Dorsin. 

Annonse fra Eliteserien: