Feirer seriegullet lørdag

Forrige helg sikret Rosenborg 2 opprykk to runder før slutt. Lørdag feires seriemesterskapet i siste hjemmekamp.

Annonse:

Rosenborg 2 møter Melhus i årets siste seriekamp på SalMar Banen. Hjemmelaget er allerede seriemestere, samtidig er gjestene langt på vei sikret et nytt år i 3. divisjon.

Nå skal en flott sesong krones med opprykksfest.

- Det er noe vi virkelig ser frem til. Planen er å avslutte på en god måte, sier Franklin Daddys Boy Nyenetue.

Nyenetue gjestet Rosenborg Ballpodsammen med Teodor Berg Haltvik denne uken. Der ble det blant annet snakk om lagkameratene, trenerens påvirkning på laget og hvorfor RBK 2 endelig klarte målet om opprykk.

- Vi er en gjeng som har spilt en del år og har utviklet oss nesten hver eneste dag på treningsfeltet. Vi er en kompisgjeng som er sammensveiset. I år har vi lyktes med mye og det har endt med opprykk, som vi er kjempefornøyd med, sier Haltvik.

Toppscorer-duoen har scoret 32 av 71 RBK 2-mål i år, der Haltvik står med 17 og Nyenetue med 15. I det motsatte oppgjøret mot Melhus, scoret sistnevnte to ganger og Haltvik ett da Rosenborg 2 vant 4-1 i Gruva.

Rosenborg 2 - Melhus starter klokken 13:00 på SalMar Banen og det er gratis inngang. Etter kampen vil hjemmelaget få det synlige beviset på seriemesterskapet i form av en pokal. 

Lad opp til opprykksfesten med å bli bedre kjent med laget og toppscorerne gjennom en rykende ferskt utgave av Rosenborg Ballpod.

Annonse fra Eliteserien: