Feiret 105 år med storseier i cupen

Rosenborg tok seg greit videre fra cupens første runde på sin 105-årsdag.

Verdal bød på folkefest og strålende sol da cupen endelig var i gang igjen i ordninær form. Kjetil Rekdal gjorde mange rokeringer fra 3–0-seieren over Sandefjord, men stilte likevel et sterkt lag.

Rosenborg gikk til verket med kraft og besluttsomhet og Verdal ble umiddelbart presset inn i eget felt. På et hjørnespark etter bare to minutter var Ole Sæter på plass på bakre og headet mot mål, og Reitan satte en fot frem og sikret at ballen gikk inn.

HOFF-RAKETT: Vebjørn Hoff dunket ballen ned i hjørnet fra 30 meter!

Dominansen fra RBK fortsatte utover omgangen. Sjanse på sjanse ble produsert, men en meget god Kristian Melting i Verdal-buret sto frem med flere sterke redninger.

Etter 36 minutter skulle uansett ledelsen dobles. RBK kombinerte fint på venstresiden og Adrian Pereira satte ballen opp i nærmeste kryss med høyrefoten!

Like før pause skulle Vebjørn Hoff vise seg frem. Ballen spratt ut på 30 meter hvor Hoff dunket til og limte ballen ned i hjørnet. En svært pen avslutning på en fin omgang fotball i Verdal.

17-åring scoret to

Marius Broholm kom inn i pausen og markerte seg umiddelbart! Kun 38 sekunder var spilt da han ble spilt gjennom og satte inn 0-4! Og under to minutter senere økte Carlo Holse ledelsen til 0-5 på et nytt gjennomspill sentralt.

Vebjørn Hoffs flotte scoring før pause skulle få seg en verdig konkurrent etter 68 minutter. Marius Broholm dro seg inn i banen og limte ballen i krysset fra 19 meter! Drømmetreff og Rosenborg ledet med seks!

Marius Broholm med dagens siste scoring.

Verdal skulle få sin store sjanse etter 76 minutter, men da var Julian Faye Lund på plass med en sterk redning! Rosenborg er med det videre til andre runde med seksmålsseier i årets første cupkamp.

Verdal - Rosenborg (0–3) 0–6