FKH stoppet 16. mai-festen

Rosenborg hadde ballen mye, men det var Haugesund som scoret mål og sørget for at det ikke ble noe festfotball på 16. mai denne gang.

Gjestene fra Haugesund fikk til verket med mye energi og forsøkte å presse høyt i åpningen. Etter sju minutter fikk de også sjansen da Wadji kom alene gjennom, men André Hansen vant duellen!

Videre ut i omgangen tok RBK over banespillet og kom til mange innlegg. En periode ble også Haugesunds 16-meter bombandert med skudd, men FKH-spillerne kastet seg foran og blokkerte gang på gang.

Der RBK var best mellom 16-metrene vant Haugesund de viktige duellene inni. På et frispark på overtid i førsteomgang var FKH-kaptein Christian Grindheim sterkest i luftrommet og stanget gjestene i føringen.

André Hansen var ute i full strekk, men kunne ikke hindre Grindheims presise heading.

Også i starten av andre omgang etablerte Rosenborg seg rundt Haugesunds 16-meter. RBK klarte ikke å spille ut gjestene og slo mange innlegg, men også der hadde gjestene god kontroll. Og da Haugesund fikk frispark ute ved sidelinja smalt det igjen. Serven til Stølås var perfekt prikket mellom keeper og forsvar og Fredrik Pallesen Knudsen var først på ballen og headet den i nettet fra kloss hold.

Rosenborg sendte mange spillere fremover på slutten og ble tunge i Haugesunds 16-meter. Men det var Haugesund som stort sett hadde kontrollen da ballen ble slått inn foran mål, og 0-2 holdt seg ut kampen.

Rosenborg - Haugesund (0-1) 0-2