- Føles surt å ikke strekke til

Men Markus Henriksen mener Rosenborg ikke trenger å henge med hodet etter innsatsen som ble lagt ned da Europa League-drømmen brast.

Annonse:

Rosenborg tapte 0-2 for et kontringsterkt PSV-lag. Hjemmelaget var med på notene spillemessig, men skapte ikke nok til å true nederlenderne.

- Jeg synes vi gjør en alright match, men de er hakket bedre enn oss. 1. omgangen vår er god, men det scorter på den siste pasningen eller innlegg og de er effektive når de får sjansen. Vi slipper inn to enkle mål, der han får stå fritt på bakerste på det første målet.

Etter pause gjorde Markus Henriksen en feil på midtbanen som ga bortelaget en kontringsmulighet. 30 sekunder lå ballen i nettet bak André Hansen og Rosenborg fikk en bratt oppoverbakke siste halvtimen.

- Det er en del av det å være fotballspiller. Det var et unødvendig balltap av meg og en god kontring. Bra at når det første skjedde, så var det meg. PSV er et godt fotballag, men det er skuffende å ikke strekke til, sier Henriksen.

Men midtbanespilleren vil ikke svartmale situasjonen. Resultatet var skuffende, men Rosenborg leverte en god prestasjon, som man kan ta med seg inn i den viktige seriekampen mot Odd på søndag.

- Taktikken fungerte fint og vi lå kompakt og jeg synes vi styrte spillet første 45 og 60 minuttene før de fikk kontroll på det etter 2-0. Vi har en ny kamp allerede på søndag og må opp på hestene igjen. Nå må vi krige for poengene og har elleve finaler igjen for å kunne kvalifisere oss til Europa neste sesong, sier Henriksen.

Foto: NTB

Annonse fra Eliteserien: