- Forventer et revansjesugent Rosenborg

Marius Lundemo mener vi bør se et heltent hjemmelag mot Bodø/Glimt på torsdag.

Som i de to siste årene, har Rosenborg kun ett poeng av seks mulige når 180 minutter av en lang sesong er ferdigspilt. Med poengdeling mot Kristiansund og tap i Molde, trenger Marius Lundemo og resten av Rosenborg en seier for å kickstarte sesongen.

Torsdag venter høytflyvende Bodø/Glimt på Lerkendal.

- Den kampen er utrolig viktig. Vi er nødt til å begynne å plukke trepoengere fortest mulig for å ha heng på teten. Samtidig trenger vi gleden, positiviteten og selvtilliten en seier medfører. Får vi til det, er man i gang, sier Lundemo.

- Vi er bedre enn vi har klart å vise

Mens Rosenborg står uten scoringer, har Bodø/Glimt scoret ti ganger i sine to seriekamper til nå. Samtidig har hjemmelaget sett veldig bra ut defensivt etter korona-pausen og nesten ikke sluppet inn mål. Det inkluderer 1-0-seieren over Glimt i den første kampen etter pausen.

- Vi må være så gode og gjøre de riktige tingene slik at de må ta mer hensyn til oss enn vi gjør til dem. Nøkkelen er å ta kontroll på matchen fra starten av, rett og slett få til vårt eget spill. Vi vet at vi er bedre enn det vi har klart å vise til nå. Det har vi planer om å vise på torsdag, sier Lundemo.

_BK_1701
RBK-spillerne trente på Lerkendal stadion tirsdag ettermiddag.

Håper på deja vu fra i fjor

Midtbanespilleren ble matchvinner i en høydramatisk kamp mot Bodø/Glimt i fjor høst. Rosenborg var nødt til å ta tre poeng for å holde håpet om europakvalifisering ved like. Glimt ledet 2-1, før Pål-André Helland utlignet 20 minutter før slutt. Fem minutter på overtid slo Lundemo til med en presis markkryper til 3-2.

- Det var en fantastisk og befriende følelse. Lenge siden jeg har kjent på så mye adrenalin komme ut på en gang, samtidig som jeg var helt utslitt. Jeg håper selvfølgelig å kjenne på noe lignende på torsdag. Vi har et godt tak på Bodø/Glimt og har god tro på seier, sier Lundemo, vel vitende at siden 3-2-seieren i høst, har Rosenborg slått Glimt to ganger i treningskamper i vinter.

- Hva kan vi forvente av Rosenborg på torsdag?

- Vi kan forvente et veldig revansjesugent lag som går ut i hundre for å ta kontroll på ball og kampen fra første minutt. Jeg håper vi ser et Rosenborg som viser spilleglede, scorer mål og ikke minst tar tre poeng, sier Lundemo.

Rosenborg - Bodø/Glimt spilles torsdag klokken 20.30. Kampen ser du på TVNorge og DPlay.